Welkom bij Unique Events

over_unique.jpg

Op deze website vindt u voorbeeldprogrammaís voor een invulling van uw bedrijfs- of personeelsfeest, teambuildingsdag, groepsreis of een sportief bedrijfsuitje.

Ook bieden wij mogelijkheden voor de organisatie van een skidagtocht of skiweekend in Winterberg, een geheel verzorgd weekend naar de Belgische Ardennen boordevol met spannende outdoor activiteiten, of een ontspannende citytrip naar Londen, Parijs of Barcelona. Onze evenementen zijn onderverdeeld in zeven categorieÎn met elk een kenmerkende kleur; Teamwork & Creatief, Feesten & Fun, Outdoor & Actief, Sneeuwpret, Stadsavonturen, Groepsreizen en Weekenden. Kortom, keuze genoeg voor een leuke invulling van uw bedrijfsuitje.

Naast onze evenementen hebben wij sinds kort ons aanbod qua groepsreizen vergroot. De skireizen en skiweekenden zijn te vinden op www.snow-adventures.nl heeft u interesse in een echte outdoorweek of outdoorweekend dan kunt u kijken op www.ardennen-adventures.nl.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze website. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons via de telefoon op 0314-620443 of via e- mail info@unique-events.nl.

Hopelijk tot ziens op misschien wel uw eigen evenement!
Team Unique Events

 

Bel ons!

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

U heeft geen evenementen in uw offerterugzak.